Fotokurs för dig som vill lära dig makrofoto

Fotokurs i mikro- och makrofoto

Jag sitter just nu och sliter med höstens kursprogram för DigitalFotografen. Det kommer att utökas med flera spännande nya kurser, dessutom kommer jag väcka liv i några äldre kurser som vi inte kört på ett tag.

Efter att ha frågat några tidigare kursdeltagare vad de vill ha för fortsättningskurser insåg jag att några av dessa ämnen låg utanför det som jag är bra på (alla kurser hittills har byggt på att jag är läraren). Därför började jag aktivt leta efter bra läsare. I samband med fotomässan i Jönköping (Elmiamässan) hittade jag två nya lärare. Den ene var Hans-Ebbe Lindskog från Krypfoto. Han har specialiserat sig på mikro- och makrofoto. Förutom att fotografera allt från verktygsdetaljer till småkryp servar han mikroskop. Dessutom är han pensionerad lektor – så förutom kunskap är han rutinerad pedagog. Hel perfekt!

Nu är programmet för denna kurs i mikro- och makrofoto klart – första kursen går den 5/11 (dagarna efter Naturfotofestivalen i Vårgårda). Du kan läsa mer om denna och andra fotokurser här…

Bilderna är fotografererade av kursens lärare Hans-Ebbe Lindskog och närbilder ar en silversked, en blåsippa och en tanläkarborr.

2 kommentarer

Under foto, fotografi, fotokurs, fototips, Uncategorized

2 svar till “Fotokurs för dig som vill lära dig makrofoto

  1. Jag vill gärna gå en kurs i foto, lära mig mer och gärna tillbringa lite mer tid med foto. Jag är enbart 15. Några förslag om vart jag kan gå ?

    • Det flesta studieförbund har kvällskurser. Kolla gärna upp fotoklubbar på din ort, att komma i kontakt med andra som fotograferar gör det mycket roligare och du träffar folk som du kan fråga.

      Jag vill även tipsa om de prisvärda fotokurserna på DVD med samma namn som denna blog. Du kan läsa om dem på http://www.fotoautomat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s